Lemvig Hundepension et projekt af KOUI

KOUI byder velkommen til Lemvig hundepension

Vi byder Lemvig hundepension velkommen i KOUI familien. David og Sigurd har netop åbnet Lemvig hundepension lidt udenfor Lemvig. De har en stor forkærlighed for hunde, og en enorm viden indenfor området.

Projektet

David og Sigurd valgte et tema til deres hjemmeside og vi var hurtigt igang med opgaven. Det tog kun få dage fra vi startede til vi havde en egentlig side. De har begge været meget iderige på hvad de ønskede og samtidigt givet mig et stort frirum til at designe.

De har fået meget positiv response for deres side, og hvor nemt det er at forespørge på en plads i deres pension.

„Henrik har arbejdet utroligt hurtigt og professionelt. Han har hele tiden givet os det visuelle overblik..“

David Hansen, ejer

Siden er bygget op som en standard template, tilført  en formular via gravity forms, som igen fanges af zapier der opretter en aftale i en Google kalender. Meget simpelt setup og sjovt at arbejde med.

Lemvig hundepension har samtidigt valgt at være fast kunde hos KOUI, hvilket vi er meget glade for. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde. KOUI står nu for sikkerheden med backup og sikkerheds opdateringer. Vi sikre at formularer virker som tiltænkt, så kunderne altid kan booke. Der er løbende behov for ændringer på siden, hvilket er inkluderet i den månedlige pris.

KOUI søger lignende projekter

David og Sigurd er startet, drevet af en stor passion. Vi ved at der er mange der går med drømme derude, og hvem ville ikke leve af at klappe hunde hele dagen. Det har været et rigtig spændende projekt, og dem vil vi gerne have flere af. Vi er hos KOUI altid klar på et nyt spænde projekt, samt sætte endnu et skib i søen for en ildsjæl der ønsker at gøre en forskel på det danske erhvervsmarked. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mærkater: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.