KOUI ønsker held og lykke til Inspired Beyond Babies

Anne Sophie har netop opsagt sit fuldtidsjob for at forfølge sin drøm. Hun vil gøre en forskel for større virksomheder, der har kvinder som går på barsel. Anne Sophie har fået lavet en hjemmeside, som afspejler netop de værdier Inspired Beyond Babies har. Hun er nu klar til at erobre det danske marked.

Projekt Inspired Beyond Babies

Projektet startede med en brainstom, hvad var hendes ønsker og hvad står hun for samt hvor vi skulle hen. Vi startede stort med login, firmakoder og meget andet. Dog kom vi hurtigt frem til at hvis hun skulle i gang nu, måtte vi starte i det små og bygge på. Hun skulle jo først ud og sælge noget.

Der var post-its på hele bordet med ideer til indhold og mulige setups. Vi kom frem til 5 sider, som kunne beskrive alt det basale og hendes kerneværdier. Det er netop godt at starte i det små, da tiden ellers løber hurtigt og det tjener man jo ikke penge af. Derfor skal det altid vurderes hvor stort skal det være fra starten, ofte er få sider nok til at komme igang og til at sikre kontakten til de første kunder.

“Henrik hjalp mig med at lave min hjemmeside til min nyopstartede virksomhed. Det kan nogle gange godt være svært at sætte ord på, hvad præcist man vil have i sådan en process – og mange gang ved man det først, når man ser det. Men Henrik mestrede at navigere i det med hans tålmodighed og at komme med egne input og forslag. Han er enormt dygtig til at sætte sig ind i kundens behov, og hvordan behovet kommer bedst til udtryk på hjemmesiden. Ud over at være vanvittig behagelig og sympatisk at arbejde sammen med, er hans service-gen også fantastisk. Han går ud over det sædvanlige, kerer for detaljen, er hurtig til at svare og sikrer sig, at man har den bedste løsning. Og så er hans pædagogiske tilgang guld værd, når man selv skal læres op i brugersystemet og håndtere det på egen hånd. Jeg vil til enhver tid arbejde med Henrik!.”

Anne Sophie Sehested Münster

Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på værket og er klar til endeligt golive 18 april. KOUI ønsker Inspires Beyond Babies (inspiredbeyondbabies.dk), alt held og lykke med den nye virksomhed.

KOUI søger lignende projekter

Der er mange der starter som Anne Sophie har gjort. Vi er hos KOUI altid klar på et nyt spænde projekt, samt sætte endnu et skib i søen for en ildsjæl der ønsker at gøre en forskel på det danske erhvervsmarked. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mærkater: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.