Hvor får man den bedste hosting i byen?

Første gang man skal have en hjemmeside, render man ind i en jungle af nye betegnelser man skal tage stilling til. Det kan sammenlignes med, da mobiltelefonen kom frem. hvor data, sms, mms osv. var i sin spæde start. Ingen vidste hvad deres behov var, eller hvad det betød. I dag tænker man ikke over det, for det er blevet til en basisviden. Hjemmeside hosting er noget af det samme, hvor meget data bruges der på trafik, hvor meget plads skal du bruge? er privat godt nok eller skal man vælge business? Der er mange ting at tænke over.

De fleste vælger derfor noget de kan håndtere og det er prisen….Det er heller ikke et dårligt udgangspunkt, mener er en lille forskel, men kun hvis du har behovet.

Hvad er dit behov?

Først skal du find ud af hvad dit behov egentligt er. Skal du have en lille side hvor du kan vise din familie og kæledyr frem, så har det ikke så stor betydning, men skal du køre en professionel side hvor du skal sælge, så skal du holde tungen lige i munden. Vi kunder stiller store krav til en hjemmeside, loading tiden er en af dem, det andet er udseende og hele brugeroplevelsen. De 2 sidste, vil vi ikke håndtere i den her artikel, da det er selve designet.
Skal du bruge den professionelt, skal du helt klart vælge nogle af de stærke drenge i klassen som kan hjælpe dig med at sikre hastigheden er i orden. For en loading tid på mere end få sekunder, kan gøre at dine kunder giver op og vælger din konkurrent i stedet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg kigger rundt?

Der er rigtig mange der tilbyder hosting, nogle af de mere kendte er Surftown, UnoEuro, Danhosting og One.com. De tilbyder allesammen den samme service, nemlig at håndtere din hjemmeside og mails. Du vil derfor aldrig gå galt i byen når du vælger en hosting udbyder, men forskellen ligger i hvor meget plads, CPU kraft, support og memory du får hos de enkelte. Oppetiden er en vigtig faktor, fordi ingen ønsker at har nedbrud!

Standarder

Der er flere ting som er blevet en standard hos alle udbydere, gratis SSL, one-click installationer til CMS, så du hurtigt kommer i gang med f.eks. WordPress, Prestashop osv. Du får også pop3 (lokalt) og imap (server) til din mails. Plads er oftest heller ikke et issue i dag hvor 5 gb dækker de flestes behov, til mindre virksomheder. Har du flere ansatte og skal have flere mails, skal du overveje mere plads.

Hvem skal jeg vælge?

En af de mindre kendte danske steder er Azehosting.dk, de tilbyder noget af det bedste på markedet og hvor du får hastigheden med dig. Jeg bruger selv Azehosting, efter at jeg har prøvet flere af de andre store på makedet. De er prisbillige, har en ekstrem god oppetid, hurtige server, support og så har de noget som hedder cPanel. Det er en af verdens bedste løsninger til at styre ens hjemmeside. Her kan du med et klik have wordpress dørene med automatisk backup og meget mere. De er på alle områder den bedste udbyder jeg har oplevet på det danske marked. Jeg er ikke den eneste der syntes det, da de også har den højeste score på sammenligningssider.

Hvis du vælger Azehosting kan du bruger det her link, så støtter du samtidig også Koui i fortsat at kunne hjælpe startups med at komme igang uden de store udgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.